V Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта»

З 5 по 9 квітня 2017 року в місті Харкові на базі факультету мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди відбуватиметься V Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта».

Конкурсні прослуховування будуть проводиться в наступних номінаціях: «Акордеон», «Баян», «Бандурист-інструменталіст», «Бандурист-вокаліст», «Домра», «Гітара», «Канклес», «Цимбали», «Сопілка», «Балалайка», «Інструментальні ансамблі», «Вокально-інструментальні ансамблі».

До складу журі увійдуть провідні фахівці з України, Білорусі, Литви, Молдови, Польщі. В рамках конкурсу відбудуться концерти, майстер-класи, творчі зустрічі за участю провідних педагогів, виконавців, діячів культури і мистецтв України та зарубіжжя:

5 квітня – урочисте відкриття Конкурсу
6-9 квітня – конкурсні прослуховування
6 квітня – презентація баянної музики Єжи МАДРАВСКІ – композитора, професора, директора Інституту музичної освіти Університету імені Яна Кохановського (м. Кельце, Польща);
7 квітняв Харківській обласній філармонії відбудеться концерт «Віртуози Європи» за участю виконавців на народних інструментах з Литви, Франції, Білорусі та України.

————♪————

————♪————

————♪————

————♪————